Tréningek

A TRÉNINGEKRŐL

MIK A PROBLÉMÁID, HOL VAGY MEGRAGADVA?
Már mindent tudsz, nem tudok neked újat mondani. A kérdés, hogy mennyit élsz meg az életedben, mennyit alkalmazol, működtetsz zsigeri szinten. Mik a problémáid, hol vagy megragadva?

Az életed visszatükrözi mindazt, amit tudsz és csinálsz is egyben! Ez a művészet! Megélni, beépíteni azt, amit tudsz, amihez sokszor jó, ha fogják a kezed és megmutatják, hogyan is kell csinálni… úgy sokkal könnyebb… (a kiírt időpontokról az események menüpont alatt tájékozódhatsz).

MI A CÉLUNK?

elindítani az embert a teljesen alapoktól az önérzékelés, önismeret felé
A WOWAHHA rendszer célja elindítani az embert a teljesen alapoktól az önérzékelés, önismeret felé, segíteni őt eljuttatni a teljességig, elfogadásig, szeretetig, egy önmagával való kapcsolódott állapotba… A legegyszerűbb gyakorlatoktól a bonyolult és mély szintekig bevezet az önismeret, energiák, különböző rendszerek rejtelmeibe, attól függően, hogy ki honnan indul és mennyit akar tanulni.

Az ember egy multidimenzionális csodalény, akinek különleges képességei vannak, ami a saját rendszerének tisztulásával élesedik egyre jobban. Az ember végtelenül intelligens, joga és kötelessége kiteljesedni, és felfedezni a benne rejlő erőt és csodákat. Ő kell legyen élete középpontja, rajta keresztül nyilvánulhat meg az isteni.

Mi emberek szerencsések lehetünk gondolataink, érzelmeink miatt, viszont meg kell tanulnunk őket bölcsen használni, mert az érzelmeink lehetnek világpusztító fegyverek, vagy világot összerendező egység is. Rajtunk múlik, hogy mennyire vállalunk felelősséget magunkért, érzéseinkért, gondolatainkért, cselekedeteinkért. Bármire képesek vagyunk…

MI A TRÉNINGEK MENETE?

A tréningek egyesével 10 napos formában vannak összeállítva.
A WOWAHHA rendszer úgy van felépítve, hogy segítse az embert a folyamatos önmegismerésben, hogy a környezetét önmaga megismeréséhez tudja használni. Megmutatja az embernek, mennyire fontos a teljesség minden szinten, tevékenységben, életterületen, hogyan kell szeretetben, elfogadásban élni, hogyan és merre tudunk belső és külső világunkban fejlődni. Az élet és benne az ember maga a csoda, a cél, hogy visszatérjen a szeretetbe, elfogadásba, saját középpontjába, és onnan valósítsa meg a jövőt és tisztítsa meg a múltat, ezáltal megtisztítva szépen, fokozatosan az egész világot a sötétségtől…

A tréningek egyesével 10 napos formában vannak összeállítva. Minden naphoz tartozik egy elmélet, egy gyakorlat és egy meditáció, ez eléggé bevált. Az anyag mély és erőteljes, ezért hatékony. Előnye, hogy a gyakorlatra van helyezve a legnagyobb hangsúly, hiszen nem elég valamit tudni, azt megélni, csinálni kell, beépíteni a mindennapjainkba. Akkor tudsz valamit igazán átérezni, amikor életed részévé válik, akkor tudsz róla hitelesen beszélni, azt másoknak megmutatni.

Minden anyaghoz csoportmunka tartozik, max. 30 fős csoportokban, minden csoportban egy vezető segít az anyagot megérteni, gyakorlatba ültetni, kérdéseket megválaszolni. Rendszeres élő videókban veszik át közösen az anyagot, majd az 1 hónap végén egy egynapos tréning keretein belül egymás segítségével is begyakorolják. Ettől különleges, mivel a gyakorlatra összpontosítunk, így kicsi az esélye annak, hogy nem fog sikerülni.

TRÉNINGEK SZINTJEI ÉS RÉSZLETEI

Tekintsd át a tréningeket, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet!

I. ALAP SZINT

Az alap szintű tréningek célja elindítani a teljesen ’vak’ embert, aki még nem lát, nem érez, gőze sincs a dolgokról az önismeret felé. A teljesen kezdőktől indít és felépít egy mindennapokban használható rutint, amin keresztül már óriási minőségi változást hoz az ember életébe. Megtanítja:

 • hogyan tanulhatunk, fejlődhetünk a környezetünk által
 • hogyan meditáljunk, lazuljunk el
 • hogyan kezeljük az érzelmeinket
 • hogyan tartsuk karban az energiarendszerünket
 • hogyan oldjuk meg okosan, bölcsen és gyorsan problémáinkat
 • hogyan viszonyuljunk gondolatainkhoz

Az egyes blokkok 10-10 napos formában tanulmányozhatók, csoportos munkában 1-1 hónap alatt vesszük át. Az anyagok otthon gyakorolhatók, majd csoportos munka keretein belül beépítjük azt a gyakorlatba.

 • MEDITÁCIÓ, ÉRZÉKELÉS, ÖNÉRZÉKELÉS

Elkezdjük a teljesen alapoktól átvenni a rendszert, megtanulunk meditálni, ellazulni, figyelni, egyre jobban érzékelni, magunkat megfigyelni és elkezdünk vizualizálni.

 • ENERGIA, VIZUALIZÁCIÓ

Ebben a blokkban gyakoroljuk be a vizualizációt, mélyítjük az érzékelést. Az egyszerűbb képektől bonyolítjuk a vizualizálást meditatív állapotban. A blokk végére az ember magabiztosan vizualizál belső képeket.

 • ÉRZELMEK, ÉRZELMI TISZTÍTÁS, FÉNY

Aki már magabiztosan vizualizál, ebben a blokkban megkezdheti a belső munkát és megtanulni érzékelni, lokalizálni és átalakítani az érzelmeit, melynek következtében sokkal kiegyensúlyozottabb állapotba képes önmagát tudatosan juttatni. A cél, hogy az életünkben biztosítsuk a kihívások ellenére a harmóniát, amiért nekünk kell felelni.

 • ELME, GONDOLATOK

Az elménk egy csodálatos eszközünk, túlműködésben, viszont rombol, hátráltathat az életünkben. Órákig, napokig tudunk kattogni, rengeteg időt, energiát veszítve, pedig ez lehetne másképp. Ebben a blokkban megtanuljuk az elménket jól használni.

 • JELENBEN LÉT, BELSŐ EGYENSÚLY

Miután megtanuljuk kezelni érzelmeinket, gondolatainkat, meg kell tanulnunk jelenben lenni, kiüresedni, a jelenből belenézni a múltba és teremteni a jövőt. Ez hozza meg a belső egyensúlyt, ami pályát nyit a folyamatos önismeret felé. Itt segítségül hívjuk a természet erejét is,

 • ÖNMEGFIGYELÉS A MINDENNAPI ÉLETBEN

Miután megtanuljuk mi az egyensúly és azt egyre inkább beépítjük az életünkbe, tudunk jelenben lenni, itt az ideje, hogy elkezdjük az életünket tudatosan felépíteni, önmagunkat megfigyelni, elcsúszásainkat alázattal és bölcsen korrigálni.

 • PROBLÉMÁK MEGOLDÁSA A MINDENNAPI ÉLETBEN

Sokszor apróságok harapódznak el az életünkben és lesznek nagy problémákká. Valójában minden probléma mögött rengeteg érzelmi energia van és legalább egy tanítás, amit meg kell értenünk, tanulnunk. Ezt tanuljuk meg elemezni, megoldani, erre rálátni. Cél, hogy minden problémát lelkesen és bölcsen oldjunk meg, ezek hozzák majd számunkra az igazi fejlődést növekedést. Idővel egyre kisebb és egyre kevesebb problémánk lesz…

 • CSAKRÁK, AZ ENERGIARENDSZER TISZTÍTÁSA

Mint azt már sokan ismerik, vannak energiaközpontjaink, amiket a jó közérzet és a folyamatos tisztulás érdekében megtanulhatunk tisztítani, érzékelni, belső szemünkkel látni, állapotát felmérni. Az egyes energiaközpontok tisztításával pedig célirányosan tudunk életterületeket, szerveket is tehermentesíteni, gyógyítani.

 • SZÜLŐK 1.

Bár sokan azt mondják ne foglalkozz a múlttal, a múlt biztosítja a kulcsokat az életünk megértéséhez, a mozaikok összerakásához, a folyamatos fejlődéshez, az összefüggések meglátásához, önmagunk egyre mélyebb megértéséhez. Első körben a szülők mintáit nézzük meg, hogyan hat ránk az örökség, amit kaptunk. Megtanulhatjuk megtartani, elfogadni, kamatoztatni a jót és átalakítani előnnyé mindazt a hátrányt, amit kaptunk. Ezt alapozzuk meg ebben a blokkban.

II. KÖZÉPHALADÓ SZINT

Középhaladó szinten, miután megalapoztuk az önmunkát, elkezdjük az építkezést. Az eddig tanultakat felhasználva elemezzük, ismerjük meg önmagunkat egy fokkal mélyebben. Elkezdünk tervezni, álmodni, megvalósítani. Fontos, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat, illetve, hogy mindezt szeretetben tudjuk működtetni, a környezetünkkel harmóniában. Megtanuljuk a teremtés alapjait és a megszerzett tudást és készségeket az egyre nagyobb dolgok megteremtéséhez használjuk fel.

Max. 30 fős csoportokban vesszük át az anyagot sok-sok gyakorlattal, hogy a tudás KÉSZSÉG szinten épüljön be, rutinná váljon és tudjuk használni a mindennapi életben.

 • SZERETET 1,2…

Mi is az a szeretet? Dobálódzunk a feltétel nélküli szeretettel… Meg kell tanulnunk jól szeretni, ahogy a másiknak is jó, szeretetet befogadni, elfogadni és ami a legfontosabb, önmagunkat jól szeretni, motiválni, elfogadni… És ezt lehet magasabb és magasabb szintre emelni…

 • ÖNBIZALOM 1,2…

Az önbizalom az egyik legfontosabb ’készségünk’ az életben, hiszen az ad erőt nekünk, amikor új dolgokba kezdünk és hiszünk benne, hogy képesek vagyunk rá. Nagyon fontos megtanulnunk újra hinni, bízni magunkban, mert az már fél siker az életben, hiszen neki merünk vágni az újnak, szívesen tanulunk a nehéz kihívások közepette is. Abban már bízunk, amit tudunk, ismerünk, ahhoz kell önbizalom, amit még nem ismerünk… Ezt kezdjük el lépésről-lépésre felépíteni ebben a blokkban.

 • CÉLKITŰZÉS

Bár lehet furcsának tűnik, hogy miért kap ekkora szerepet a célkitűzés maga… Nos azért, hogy megtanuljunk jó és minket szolgáló célokat kitűzni, hogy akár éveket, évtizedeket megspórolhassunk az életünkből, azért, mert pl. másnak akarunk megfelelni és megmutatni, hogy kik vagyunk… Ezért fontos megtanulni jó célokat kitűzni.

 • CÉLMEGVALÓSÍTÁS

Miután megvannak a jó célok, elkezdhetünk megvalósítani, tervezni, programozni, de itt sem téveszthetünk szem elől pár nagyon fontos dolgot. A célmegvalósításnak dinamikája van és sokan visszafordulnak az elején, mert nem jól értelmezik a történteket vagy a saját képességeiket. Meg kell tanulni jól kitartani…

 • SZÜLŐK 2.

Ebben a blokkban tovább mélyülünk a szülők témájában, mélyebb, átfogóbb összefüggésekbe nézve. A megértésen és átalakuláson keresztül sok minden átbillen az életünkben…

 • TEREMTÉS

Az ember korlátlan teremtő lény. Folyamatosan teremt, ha nem azt, amit akar, akkor azt, amit nem akar… Mi is a teremtés? Hogyan teremtünk? Mit teremtünk? Ezt tanuljuk ebben a blokkban.

III. HALADÓ SZINT

Megtanultunk teremteni, önmagunkat tisztítani, épül az önbizalom, jól kezeljük a mindennapi problémáinkat, egyre esősebbek, stabilabbak, kiegyensúlyozottabbak vagyunk.

Elkezdhetjük építeni önmagunkat, az egyes életterületeinket. A WOWAHHA alapfilozófiája, hogy lehozva és beépítve a tudást egységet hozunk létre a fizikai, lelki, szellemi között és megéljük a teljességet minden életterületen. Önmagunknak megmagyarázhatjuk, hogy ez miért sok, nem lehetséges, hülyeség, kérdés, hogy meddig akarjuk ezzel önmagunkat vakítani…

Fontos, hogy boldogok legyünk, bőségben, boldogságban, szeretetben éljünk, hiszen mindezt megteremtve ismerjük meg önmagunkat és sajátítjuk el a tudást. Az önmagunkkal való kapcsolatunk már alakul, ugyanezt a harmóniát kell megélnünk a világgal.

Menet közben megtapasztaljuk, hogy mekkora erő és mennyi csoda rejlik bennünk és milyen változásra vagyunk képesek… Csodálatra méltó és kivétel nélkül mindannyiunkban ott van mindez.

Ez a blokk is velünk és értünk van, menet közben pedig rengeteget tanulunk, változunk és egyre inkább önmagunkká válunk… A többi csak a körítés…

Az egyes témákban tetszés szerinti számú tréning indul, amennyire szükség van, hogy minél jobban működtessük az adott életterületet.

 • PÁRKAPCSOLAT 1,2..
 • KARRIER 1,2…
 • SZÜLŐSÉG 1,2…
 • SZEXUALITÁS, NEMISÉG 1,2…
 • ÉLETFELADAT 1,2…
 • PÉNZ, BŐSÉG 1,2…
 • VÁLLALKOZÁS 1,2…
 • EGYSÉG 1,2…

IV. (ÖN)GYÓGYÍTÓ SZINT

Érdekes részhez érkeztünk… Vannak, akik gyógyítani, másokon segíteni akarnak, vannak, akik gyógyulni akarnak egyre mélyebb szinteken. Valójában mindenkinek végig kéne járni ezt az utat, hogy önmagát egyre mélyebben megtisztítsa, erejét mozgósítsa. Talán egyszer felébred az emberekben ez a vágy és kalandként tekintenek az önismeretre, nem csak pillanatnyi megoldásokra vágynak. Akkor majd megállíthatatlan lesz a tudásszomjuk és az önismeret a mindennapi életük szerves részévé válik.

Van, akit a felfedezés, tanulás, önismeret lenyűgöz… jobb, mint egy kalandfilm… Menet közben az idő felgyorsul, az események gyorsabban történnek, minden olyan más lesz, olyan misztikus, különleges, formabontó, egyben olyan isteni és tökéletes…

A WOWAHHA egy út a mélységbe, ahol fogva van a kezed… közben a rendszered egyre finomabb, a képességeid egyre élesebbek, egyre többet látsz, értesz, érzel, egyre nagyobb az erőd, a hatalmad az életed fölött, egyre erősebb a hited a lehetetlenben és egyre inkább harmóniában működsz és lélegzel az egész emberiséggel tiszta szeretetben, békében, elfogadásban…

Ez a szint egyszerre gyógyítja az egyént, a Földet, az emberiséget, a teret, növeli a fényt… de nem akárhogy… Nem csak elvonulva a fénybe megtagadva a sötétséget… Meg kell tanulnunk kezelni a sötétséget, amit az első anyagokkal elkezdtünk azáltal, hogy az érzelmeinket tanultuk meg uralni…

Ez a kulcs, hiszen érzelmeink, elfojtásaink, lenyomataink, kódjaink rengeteg sötétséget rejtenek. Nem félhetünk tőle, nem tagadhatjuk meg, bele kell néznünk a legnagyobb természetességgel és át kell lényegítenünk fénnyé.

Ezen a szinten ezt tesszük egyre mélyebbre és mélyebbre utazva önmagunkba. Ha pedig készen állunk rá, segíthetünk másoknak. Nagyon fontos, hogy a gyógyító hiteles legyen és egyre tisztább. Másokon segíteni, másokkal összehangolódni felelősség. A rendszer önműködő és az emberre támaszkodik, önállósítani akarja az embert.

WOWAHHA gyógyítóvá válni felelősség, elköteleződés, alázat, erő. Mivel egy gyógyító nagyon mély szinteken belelát a másik ember rendszerébe és mély szinteken tud segíteni, ezért fontos, hogy mindezt a legtisztább szándékkal tegye, illetve kellő ereje legyen segíteni azokkal az erőkkel szemben, amiket másokban meglát. Sokszor adtuk el a lelkünket előző életünkben, elátkoztuk Istent cserbenhagyásból, mágiáztunk, de kint a galaxisban is működtethetjük a sötétséget egyéb dimenziókban, a rendszer nagyon összetett. Erre nem lehet 2 nap alatt felkészülni, de alacsonyabb szinteken pár hónap után már lehet segíteni másoknak az önmegismerésben.

A WOWAHHA rendszer önmagát védi, az út tele van hitpróbákkal, viszontagságokkal, ahol az ember a saját démonjaival néz szembe, hiszen így építi be a tanításokat. A gyógyító egyre mélyebben lényegíti át a sötétségét fénnyé. Ezt a tudást pénzért sem lehet megvenni, ha a szándék nem tiszta, a tanító megtagadja a tanítást. Előzetes konzultáción dől el, hogy a jelentkező benevezhet-e erre a szintre.

Itt már nem tekinthetünk el a fény-sötétség harca fölött, hiszen rengeteg sötétség van a világban. A tudás a motivációtól kel életre és sötét kezekben sokat tud ártani fény kezében viszont világot megváltani. Ez a tudás egy mély, erőteljes tisztulási folyamat, beavatás, szolgálat, alázat, teljesség, bőség. Nem a mennyiség és a pénz a mérvadó, hanem a felelősségtudat, hogy ki kapja kezébe a tudást…

A képzés kb. 3 év, az első csoport már elindult, szeptemberben indul a következő csoport. A cél létrehozni egy gyógyító hálót, ahol az emberek összehangolódva segítik megvalósulni az isteni tervet. A WOWAHHA gyógyítói szintje egyben az egyéb területeken gyógyítókat rakja helyre, bármivel foglalkozzanak is.

Vannak olyan mélységek, amik nincsenek könyvekben, a DNS-ünket idegen fajok kódjai mutálják, rengeteg idegen faj létezik az emberekben és általuk. A legnagyobb hordozófelülete ennek az ember sötét oldala, illetve a vaksága. Mivel az emberek vakok ezért mások szabadon használják erejüket, energiájukat tudtukon kívül. A gyógyítói anyag idővel belemegy ezekbe a mélységekbe, sőt ezt ki sem kerülheti, mert csak ezáltal tisztulhat minden és a Föld is. Jobb, ha tudomásul vesszük, látjuk, ezáltal tudunk vele mit kezdeni, mintsem szemellenzőt hordva kiszolgáltatva próbálkozunk…

A WOWAHHA gyógyító szintje, mély, nem ringat vágyálmokba, ez az anyag az igazi piros pirula a Mátrixból. A világunkat működtető láthatatlan rendszerekbe nyújt betekintést, mert óhatatlan ezt kell rendbetenni ahhoz, hogy a látható szintjén is egy jobb világban éljünk. Lemegyünk a gyökerekig és onnan változtatjuk meg a valóságot, pont ezért óriási teremtőerőt tud egy WOWAHHA gyógyító mozgósítani, mivel nagyon mélyen tisztul.

Alant olvasható a fő tematika. A haladási sebesség és az időintervallum az első csoporttal kerül felépítésre, illetve az is, hogy az egyes témákkal mennyit foglalkozunk.

 • ALAPOZÁS

Először is elkezdünk egy mélytisztítást, hogy felépítsünk egy stabil kapcsolatot önmagunkkal illetve egy harmonikus kapcsolatot a környezetünkkel, ami biztosítja azt, hogy viszonylag nyugodt és biztonságos körülmények között vigyük végig az anyagot. Ez a blokk egyben egy mustra is, van, akinek nem bírja a rendszere, vagy azért mert nem elég erős, vagy azért, mert nem elég elkötelezett, nem elég tiszta a szándéka… Mivel ez a tudás tiszta célokat képvisel és mer konfrontálódni a világot uraló sötét erőkkel, ezért itt fontos az erős hit és elköteleződés, ami az első blokkban eldől.

 • JELEN ÉLETTŐL SZÜLETÉSIG

Amint stabilizáltuk a rendszert kezdjük az első, hozzánk legközelebb eső felfedezni- és tisztítanivalóval, a gyerekkorunkkal, a szüleinkkel, a hozott csomagunkkal mindezt rávetítve az életünkre és az egyes életterületekre. Nagyon nagy tisztulást és óriási változást hoz az életünkbe ez a blokk, melynek eredménye, hogy ami hátráltat és nem szolgál minket, az elkezd viszonylag gyorsan összeomlani. Itt nincs idő az önámításra, fontos az igazság, az visz előre…

 • FOGANTATÁSTÓL SZÜLETÉSIG

Sok száz esetpéldából merítve a magzati kor főbb buktatóit vesszük át, a szülőket, a kapcsolatukat, az anya-magzat kapcsolatot, a magzati ikertesót, fogantatás, abortusz, születés, félidős válság és még sorolhatnám. A magzati korban kapjuk meg a viselkedésmintáink és érzelemrendszerünk nagy részét. Itt megtanuljuk, hogy hogyan is tisztítsunk magzati korban, illetve a főbb momentumokat rendberakjuk… Itt sem maradhat el a drasztikus átalakulás nagy felismerésekkel…

 • CSALÁDFA

Elkezdjük megérteni, tanulmányozni a családfánkat, az átvett mintákat, legfőképp a nagyszülőknél, ami nagyon meghatározó számunkra, megnézzük a főbb szabályszerűségeket és megyünk visszafelé az időben. Nagy csomagokat lehet itt lerakni. Igyekszünk megérteni miért ide születtünk, miért kaptuk, amit kaptunk, mit tudunk vele kezdeni, továbbá nagytisztítjuk a családfát.

 • ELŐZŐ ÉLETEK

Folytatjuk a belső utazást, megyünk egyre mélyebbre, miközben a szenzoraink egyre finomodnak a mélyülés és gyakorlás által. Mivel soktízezer előző életünk volt, nincs idő egyesével végigvenni őket. Végigvesszük a főbb előzőélet típusokat, amiket áttisztítunk. Mondanom sem kell, mekkorát lendít ez a tisztulás az életünkben való tisztánlátáson, nagyon erőteljesen tol minket az utunk felé és kapjuk hozzá az erőt is.

 • FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG, DÉMONI ERŐK

Közeledik az izgalom. Bár már érintettük a témát, itt konkrétan bele kell mennünk. Eladott lelkek, szerződések, átkok, eskük, kötések, fekete mágia, démonok, mágusok, boszorkányok megtanuljuk mindezt felismerni, tisztítani magunkon és másokon, amivel különösen sok erőt és hatalmat tudunk visszaszerezni az életünk fölött.

 • ISTEN, ISTENI TEREMTŐ ERŐ

Ezen a szinten már egy teljesen más rálátással, más háttérrel és egy jó adag bölcsességgel nézhetünk bele az istenibe, a teremtésbe…

 • GALAKTIKUS FÉNYES, SÖTÉT, SZÜRKE FAJOK

Ha már azt hinnénk, hogy nem jöhetnek meglepetések, még most jön a java. Kimegyünk kicsit utazni a térbe, kitisztítjuk magunkból a nem kívánatos sötét kódokat, visszaszerezzük az erőnket és lerendezzük a sötét oldalunkat amennyire csak lehet. Megtanuljuk ezen a szinten is kezelni a rendszert, kivédeni az esetleges támadásokat és rálátni másokra.

 • GALAKTIKUS PROGRAMOK ÉS DNS TISZTÍTÁS, DIMENZIÓK

Fogalmunk sincs mennyi mindennek ki vagyunk téve, amíg bele nem nézünk a mély igazságba. Sokan hasonló akadályok és programok miatt nem jutnak előre. Ezért is találnak a módszer anyjára a reménytelen esetek, mert ő olyan helyeken is jár, ahol más nem. Van, hogy dimenziókba visznek minket, különböző dolgokat tesznek ott velünk, mert a fény szolgálata és terjedése a Földön nem érdek. Igen, ez már komoly harc, nem játék…

 • HÁTTÉRERŐK A FÖLDÖN- FÉNY ÉS SÖTÉTSÉG HARCA

Az előző anyagokból már ebbe is kaphattunk betekintést, de tisztába kell kerülnünk azzal, hogy mi is történik itt a Földön, ki kivel van, mekkora a Fény és mekkora a sötétség, mit lehet tenni, mire kell felkészülni ezen az úton… Sok esetben a fény azért élhet túl, mert táplálja a sötétséget, különben az élettelen lenne, a fénytől él… Meg kell tanulnunk kiterjedni, nőni az adottságokhoz mérten és kiterjeszteni a Földön a fényt.

 • AZ EMBERISÉG SORSA

Sokan hunynak szemet a világ és embertársaik sorsa fölött puszta érdektelenségből, önzőségből, vagy mert hitüket vesztették, hogy bármit is tehetnének. Ezért bezárkóznak kis világukba és tengetik napjaikat… Nos, össze kell fognunk, hogy rendberakjuk önmagunkat, egymást és ezt a csodálatos bolygót, amin élünk… Nem szipolyozhatjuk tovább a Földet, felelősséget kell vállalnunk önmagunkon túl.

V. TRÉNER SZINT

Aki tovább szeretne menni, válhat trénerré, de itt már vállalnia kell, hogy kiáll emberek elé beszélni és ennek viszontagságain is felülkerekedik. Vezetni könnyű, jól vezetni, viszont nagyon nehéz, jól motiválni, kihozni az emberből mindazt, ami benne van. A vezető a hatalom, erő, feladat, fény, szeretet, egyensúly mestere…

A vezető nem félhet, különben a vezetett kezdi el vezetni, biztonságot kell adnia azoknak, akik őt követik, segítenie kell őket a fejlődésben, önmagát nem feladva. Ezt a művészetet tanuljuk és gyakoroljuk ezen a szinten.

Egyelőre csak az alap és haladó szinteken való oktatást lehet tanulni. Biztonsági okokból az alapítón kívül egy vezető-tréner oktathat gyógyító szinten.

 • A VEZETŐ
 • SZINTŰ ALAP TRÉNER
 • SZINTŰ HALADÓ TRÉNER

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Vélemények

A WOWAHHA kiszedett az áldozati mintából, amibe – egyéb módszerek segítségével való folyamatos önmunka ellenére – bele voltam ragadva. Erőt, hitet kaptam, pozitívat teremtek nem negatívat. Önbizalmat, magabiztosságot, önszeretetet, életélvezetet, másokkal való igazi kapcsolódást kaptam.
Rendszeresebb, kitartóbb, hatékonyabb lettem, nyílik ki minden életterületem, mint egy virág. Egyensúlyban, harmóniában, szeretetben vagyok, és ha éppen nem, akkor tudom, hogyan dolgozzam ki magamból!

Bodrogi Rita

A WOWAHHA teljesen megváltoztatta az életem. Ma már teljesen másképpen látom mindazt, amit eddigi életem során negatívumként éltem meg. Megértettem, hogy mi miért történt, hogy a jövőben ne kövessem el ugyanazokat a hibákat. Megtanultam, hogy nincs lehetetlen, és, hogy a korlátaimat hogyan tudom átlépni, segítséget kaptam az önmegvalósításhoz, anyagi bőség megteremtéséhez. Alázattal, szeretetben tudok kapcsolódni az emberekhez…

Mészáros Ildikó

Sokminden letisztult bennem, az önbizalmam, önértékelésem nőtt. Még inkább szeretettel, nyugalommal tudok a számomra nehéz helyzetekben is helytállni, ezen kívül egy olyan módszert ismerhettem meg, amivel még hatékonyabban tudok segíteni a hozzám fordulóknak, miközben mindezt be tudják építeni úgy a mindennapjaikba, hogy hatékonyan tudjanak átlendülni nehezebb élethelyzeteken is.

Somogyi Ágnes

WOWAHHA… Ha ezt le kéne írni szavakkal, akkor új életet kaptam, egy olyan életet, amire titkon mindig is vágytam. Kihozta belőlem a legjobbat. Megszelidültem úgy, hogy nem kell feladnom önmagam, megtanított JÓT teremteni és megmutatta mekkora erő van bennem. És még csak most kezdődik! Végre úgy tudok segíteni az embereken, ahogy mindig is szerettem volna. Kihozta belőlem azt, amit nem is sejtettem, hogy bennem van…

Cseresznye Viki

Köszönöm a módszernek, hogy visszakaphattam önmagam. Már nem félek élni, felvállalni mindazt aki vagyok. Merek erős lenni és másoknak is segíteni akarok mindezt elérni. 2 év WOWAHHA alatt 10 évnyit fejlődtem az egyéb tréningek léptékével számítva… Néha belegondolok, hogy szinte hihetetlen…

Kiss Boglárka

Önbizalmat, bátorságot, hitet, erőt kaptam. Végre tudok és merek önmagam lenni. Merek álmodni és tenni érte, a saját életemet élem, nem számít ki mit gondol rólam. Újra élek és nem csak vegetálok!

Oszikovszki-Babics Bernadett

Elsajátítanád a WOWAHHA tudását?

Jelentkezz most, hogy új életet kezdhess ennek a filozófiának a segítségével!

Kövess a Facebookon

Kövess a Twitteren

Kövess az Instagramon

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás